Mi a legegyszerűbb póker játék, hogy megtanulják?

Comments · 92 Views

Tényleg lenyűgözött a játék, de rájöttem, hogy milyen bonyolult lehet, még az alapvető stratégiákkal is. Végül húztam a 21K-t, és nem veszítettem el semmilyen pénzt, még egy másik kéz Azonban végül egy kicsit kifizetődött.

Tényleg lenyűgözött a játék, de rájöttem, hogy milyen bonyolult lehet, még az alapvető stratégiákkal is. Végül húztam a 21K-t, és nem veszítettem el semmilyen pénzt, még egy másik kéz Azonban végül egy kicsit kifizetődött. A legalacsonyabb szinten több kéz volt, ahol úgy tűnt, hogy meg tudja mondani, hogy a flop egy egyenes vagy egy flush. Azt is használhatja a póker VIP kártyát, amelyet akkor szerezhet, ha megnyeri az egyik versenyt vagy raffle-t.

Egy másik szempont a PokerVip az a tény, hogy ez egy másik program. A játékosok bárhol letétbe helyezhetnek .01 és 5 között, és nincs díj a letétbe helyezésért ezzel a programmal. Egész héten rendelkezésre állnak, de legalább hat hónapig tagnak kell lenned. Egy másik fogadási kör zajlik, kezdve az első játékossal, aki még mindig a kezében van a kereskedő bal oldalán. A játékosok ellenőrizhetik vagy fogadhatnak a lyukkártyájuk és a közösségi kártyáik alapján.

A Flop és a Fogadási kör. Miután az első fogadási kör véget ér, három közösségi kártyát, a "flop" néven ismertek, szembe kerülnek. A fő előnye ennek az oldalnak az, hogy ez az egyik legegyszerűbb póker oldalak kezdeni, és ez ad egy jó érzés, hogy póker ingyenes online póker játékok. Lehet letölteni a szoftvert letöltés nélkül semmit, és nincs regisztráció szükséges a helyszínen maga.

Meg lehet nézni, mint egy egyszerű módja annak, hogy megtanulják, miközben vár, mint minden világosan meghatározott. Továbbá létrehoztak egy sor szabályt arra vonatkozóan, hogy mi megengedett minden kézben, ami nagyszerű a lassú játékhoz. Miután a vakok kerülnek elhelyezésre, minden játékosnak két lyuk kártyát osztanak lefelé. A játékosok felhívhatják a nagy vak fogadást, emelhetik, vagy összehajthatják. Többszörös emelések minden fogadási körben megengedettek.

Az első fogadási kör a nagy vak bal oldalán lévő játékossal kezdődik. A kisvak az első a kereskedő bal oldalán. Ez ad egy előnyt, ha játszani tökéletesen. A legrosszabb dolog, amit ebben a játékban tehetsz, hogy túllépsz. Az Omahában mindig öt kártyával kezdődik, ezért ne feledje, hogy megragadja a doboz alsó felét (1-6 kártyák). Míg a játékosok általában emelik a tétjeiket, amikor a fogadás kezdődik, soha nem jó ötlet túllépni.

Ezáltal az ellenfelek gyakrabban fognak összehajolni, mint ha valódi esélyük lenne a győzelemre. Mint új játékos, meg kell próbálnia használni a kis vakok vásárolni, amennyire csak lehetséges. De minden játékosnak tudnia kell a póker alapjait és hogyan lehet nyerni. A múltban, hogy megtanulják, hogyan kell játszani a póker volt nehéz sok játékos.

Comments